Activiteiten

Het hele jaar door organiseert Chloé activiteiten. Iedere donderdag borrelen wij op de sociëteit van Quintus, maar wij doen nog veel meer activiteiten samen. Voorbeelden zijn datediner, dingesdag, eerstejaarsuitje en ga zo maar door. Een lijst van de activiteiten van Chloé vind je hier.

Borrel

De borrel is onze belangrijkste activiteit. Elke week staan wij op donderdag onder de kroonluchter. Op de borrel kunnen we gezellig bijkletsen, zingen en/of zooien. Een aantal keer per jaar organiseren we een themaborrel. Alle verkleedkleding wordt dan uit de kast getrokken om in thema naar de borrel te gaan.

EL CID

Ook in de EL CID is Chloé te vinden op het terrein van Quintus. Tijdens de EL CID zorgt Chloé samen met het dispuut Da Vinci voor het gladiatorenspel.

KMT en NKT

Tijdens de KennisMakingsTijd van Quintus kom je Chloé eerst tegen tijdens de dispuutsflits. De manifestatie van Chloé wordt samen georganiseerd met Lug-dunum Machra. Veel Chloés zitten in KMT commissies: in de VAP zal je vast een aantal van ons herkennen uit de KMT. Natuurlijk zijn we ook aanwezig op de zaalavonden en feliciteren wij de nieuwe lichting Quinten na de inauguratie.

Inauguratiediner

Als afsluiting van de dispuutsKMT wordt de inauguratie van de nieuwe eerstejaars met een heerlijk diner gevierd samen met de reünisten. Voorafgaand aan dit diner vind de bestuurswissel plaats.

Diesdiner

Op 13 december vieren we dat Chloé weer een jaartje ouder wordt! Dit wordt gevierd met een diner waarbij gezellig wordt gezongen. Bij dit diner kiezen alle eerstejaars een moeder binnen het dispuut en worden er door het huidige bestuur dispuutcadeautjes en door het e.t. bestuur commissie bedankcadeau’s gegeven.

Datediner

Elk jaar wordt er een datediner georganiseerd. Samen met de dates gaan we eerst uiteten en vervolgens gaan we uit. Afgelopen jaren was dit tijdens de CRISIS Leiden.

Sjaarzenuitje

Ieder jaar organiseren de eerstejaars een uitje voor het hele dispuut. De laatste jaren gingen we disco rollerskaten, kregen we een yoga workshop, hebben we boerengolf gespeeld en hebben we geleerd cocktails te maken.

Dingesdag

Elk jaar laten we afwisselend familieleden en vriendinnen kennismaken met het dispuut. Dit kan zijn een vrienden-/vriendinnendag, broers-/zussendag, ma-do dag of pa-do dag. Afgelopen jaar hebben we met onze moeders heerlijk gekookt tijdens een kookworkshop.

Leuk weekend

Eens per jaar gaan wij gezamenlijk een weekendje weg. Afgelopen jaren zijn we naar Delft, Texel, het Gooi en Antwerpen geweest.

Lustrumgala

Tijdens ons lustrumjaar (om de 5 jaar) wordt er een groot gala georganiseerd waarbij alle reünisten, oud wijven en actieve leden worden uitgenodigd. Alle genodigden nemen een date mee. Dit is altijd op een externe locatie, met diner en overnachting. Na het diner is er een groot feest. Het lustrumgala staat bekend als een ontzettend leuk feest.

Midlustrumreis

Tussen elk lustrum wordt er een midlustrumreis georganiseerd. Alle oud wijven en actieve leden mogen mee. Vaak is deze vakantie 1 week en naar een iets minder verre bestemming. Afgelopen keer zijn we naar Israël geweest. Super mooi!

Lustrumreis

Tijdens ons lustrumjaar (om de vijf jaar) wordt er een lustrumreis georganiseerd. Alle oud wijven en actieve leden mogen mee. Vaak is deze vakantie twee weken en naar een verre bestemming. Vorig lustrum zijn we naar Sri Lanka geweest. Een onvergetelijke reis! Afgelopen jaar zijn we met zijn allen naar de Toscane geweest.

3 gedachten over “Activiteiten”

 1. Hallo
  Mijn naam is iIlonka Toppenberg
  Ik heb een aantal jaren in t Chloe dispuut gezeten ( in de jaren 86/87 maar ben daarna voornamelijk in het buitenland gaan wonen. Ik lees op jullie chat dat jullie een lustrumgala geven om t 5 jaar. En dat de ouwe wijven mogen worden uitgenodigd. Ik zou het heel leuk vinden om een keertje te komen. Ik woon in Parijs maar maak kom hiervoor graag een keertje over.

  Ik hoor graag van jullie.

  Met vriendelijke groet,
  Ilonka Prawidlo-Toppenberg

  1. Beste Ilonka,

   Wat leuk om te horen! We zouden het erg leuk vinden als u naar het diesdiner of het lustrumgala komt! Het diesdiner is op 14 december 2019 en het lustrumgala op 25-26 april 2020. Een officiële uitnodiging voor de reünisten komt later nog.

   Hopelijk tot dan!

   Groetjes,

   Emma van Trotsenburg, eerstejaars Chloé

  2. Beste Ilonka,
   Toevallig kwam ik je bericht tegen. Ik zit in het reünistenbestuur van Chloé en ik zie dat je niet in de ledenlijst staat die wij bijhouden. Dit zal de reden zijn dat je geen nieuwsbrieven en uitnodigen (bijvoorbeeld voor het lustrumgala) krijgt. Mocht je dit wel graag willen, dan kan je mailen naar chloereunisten@gmail.com .

   Met vriendelijke groet,
   Nienke, namens het reünistenbestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *